Besök mig på Personal & Chef mellan 10-12 & 14-16 den 19 feb 2014!

Fråga Personal & Chef mässans expertpanel

Att leda och utveckla personal innebär att ställas inför många olika frågor och utmaningar.

Besök mig på Personal & Chef (Kistamässan) mellan 10-12 & 14-16 den 19 feb 2014! Jag sitter som deltagare i mässans expertpanel och är där för att besvara dina frågor om ledarskap, chefsrollen, mentorskap, personlig utveckling och mycket mycket mer. Min bok kommer naturligtvis också att finnas till försäljning också.  :)

Bör man vabba eller vobba som chef? Hur tillgänglig måste man vara i arbetet? Vem ansvarar för de uthyrdas hälsa? Ska man betygsätta sina kollegor? Är delat ledarskap möjligt? Vad är det egentligen som påverkar lönenivån som chef? Hur avskedar man medarbetare på minst smärtsamma sätt? Vad ger ett positivt arbetsklimat?
Oavsett vilka arbetsrelaterade expertfrågor du har erbjuder Personal & Chef dig vägledning i dessa. På plats har vi en otroligt insatt, kunnig och erfaren expertpanel, verksamma inom områdena Arbetsrätt, Psykologi och Hälsa, Lön, Ledarskap och Karriär. Välkommen att fråga Personal & Chef’s egna expertpanel!

Besök mässans sida här

Personal & Chef mässan

19 -20 februari 2014 är det dags för mässan och konferensen PERSONAL & CHEF att flytta in på Kistamässan igen – Nordens största konferens, mässa och mötesplats för alla som leder och utvecklar personal. Här hittar du lösningarna på alla dina ledarskapsutmaningar och verktygen du behöver för att bli en framgångsrik chef.

På Personal & Chef har vi fyllt tre scener med inspirerande, kompetenshöjande och kostnadsfria seminarier med de absolut bästa i branschen. Hur skapar jag förutsättningar för mina medarbetare att lyckas? Hur leder jag på ett hållbart och innovativt sätt? Hur attraherar, utvecklar, motiverar och behåller jag talanger? Hur blir jag framgångsrik som ledare? Svaren på detta och mycket mer får du på Personal & Chef 2014!

Ta med dina chefskollegor och talanger till två fantastiska dagar fyllda av trendspaning, nyheter och inspiration! Vi ses i vimlet!