Läsarnas egna ord…

Citat som har påverkat min ledarskapsbok Kan jag så kan du
Är du fortfarande osäker om boken Kan jag så kan du är för dig?
Läs vad andra läsare säger om boken och låt dig inspireras

 

Jag har 30 års ledarerfarenhet men ville utveckla mig…
Ditt synsätt kring ledarens roll och konkreta berättelser om hur du gjort har jag testat ”live” direkt. Med oerhört bra utfall!

 

Den är SÅÅ bra och värdefull för mig!

 

Boken är en investering i dig själv, då den så tydligt och konkret lyfter det personliga ledarskapet och dess konsekvenser.En bok som jag önskar många befintliga ledare tog sig tid att läsa.

 

Boken var riktigt bra! Tusen tack! Jag hade mycket användning av den i mina ledarskapsstudier och boken bidrog även till många livliga diskussioner i gruppen. .

 

Nu har jag läst din bok. Och jag gillar den verkligen! Jag har läst en hel del ledarskapsböcker tidigare och hade nog förväntat mig att den här boken skulle vara lite i samma stil och kanske inte bjuda på så mycket nytt. Därför blev jag både glad och överraskad av ditt sätt att skriva.

 

Dostojevskij skriver i Bröderna Karamazov: “ju mer jag älskar mänskligheten som helhet, ju mindre älskar jag människorna som enskilda individer”. Larsson skriver: “Folk måste bli behandlade som personer, inte som ett genomsnitt av en grupp.” Två perspektiv på samma faktum.

 

På ett öppet och självutlämnande sätt utan omskrivningar berättar Freddie om sina egna framgångar och misslyckanden och vad man kan lära från dem.

Inte nog med det, den är lättläst och underhållande dessutom.

 

Denna bok blir en bra avspark till mitt nya liv!!
Tack att såna som du finns med bra ledarskap å hjärtat på rätt ställe.

 

Det har varit en rolig, intressant och
inbjudande läsning.

 

Den är underhållande med många
aha-upplevelser och hmm… precis så kan det vara.

 

Den väckte en hel del tankar hos mig själv och även om boken är väldigt lättläst så kände jag att jag ibland behövde ta pauser för att reflektera över din berättelse.

 

Källförteckningen redovisar i enlighet med bokens
“kick-ass-attityd” endast tre böcker som har inspirerat författaren.

 

Sträckläste boken samma dag jag fick den och tyckte mycket om den och det moderna ledarskap du förmedlar. Trovärdigt, jämlikt, roligt och intressant.

 

Jag tror att Sverige i framtiden behöver modiga chefer som vågar lite. Tack Freddie för att jag fick läsa boken och fundera ytterligare ett snäpp kring framtidens ledarskap.

 

Jag kan berätta att min man ockuperade boken och började läsa den på en gång när jag tog hem den! Han har samma bakgrund som du och kände mycket väl igen sig i situationer och ditt sätt att leda. Han tyckte den var kanon!! Så det blev lite kamp om boken därhemma.

 

På sidan X hade jag gåshud och grät. Du skrev mina tankar! Det var som att läsa stora delar av mitt eget examensarbete med någon annans ord. Det var helt fantastiskt! Jag hittade igen en dröm som jag låtit mig själv tappa bort.

 

Kan jag så kan du beskriver mer vad man bör göra med sig själv och mindre vad man bör få andra att göra.

 

Det finns en fantastisk mänsklighet kring Freddie och hans ledarskap som väcker tilltron till människorna. Vi behöver inte krångla till det, vi måste acceptera att ibland behöver vi släppa taget om effektiviteten för att – tro’t eller ej, verkligen skapa gott samarbete, förändring och framgång.