En berättelse om framgång

Vår historia är en berättelse om både framgångar och motgångar. Och som föreläsare delar vi alla med oss av alla våra erfarenheter – goda som dåliga! Våra föredrag blir öppenhjärtiga och medryckande stunder om ledarskap anekdoter som ni helt enkelt inte får missa.

Med individen i fokus

Med oss som föreläsare och inspiratörer får ni höra om ett ledarskap utöver det vanliga. I vår filosofi står individen med dess förmågor och dolda potential alltid i centrum. Genom välmående medarbetare skapar man också en framgångsrik organisation.

Som föreläsare inom ledarskap, unga generationer och mentorskap bygger vi upp en positiv och inspirerande atmosfär med bade humor och lärande.

Hör av dig med dina önskemål så berättar vi mer!

Ämnen som vi föreläser & talar om:

Det självspeglande ledarskapet – att leda utifrån sig själv
Generation Z – omöjliga eller underbara?
Coachande ledarskap – Ett modernt ledarskap om att leda på 2000-talet
• Mentorskap för alla – Mentorskap, hur fungerar det & vad gör en mentor?
• Mentorskap för unga människor – Unga människors stöd i mentorskapet
• Att leda i förändring – Förändring, ett måste för utveckling & överlevnad
• Verksamhetsstyrning – från vision till måluppfyllelse
• Affärsmannaskap – kunden & värdeskapandet i fokus
• Inspirerar mera – så inspirerar du dina medarbetare 
• Produktivt ledarskap – att göra rätt saker, inte saker rätt
• Kunden i fokus – att leverera kundnytta & service
• Var, När & Hur – Kultur – företagskulturen, hur bygger man den?

Vi som föreläsare

Som föreläsare kännetecknas vi av vår raka stil och starka utstrålning. Vi bygger upp en positiv atmosfär som skapar en känsla av “kan han så kan jag”.
Vi har förmågan att göra det svåra begripligt, det teoretiska praktisk.  Med stor kunskap, humor och inte minst självdistans bjuder vi på personliga exempel ur arbetslivet, vi både utbildar och roar från första sekunden!

Så arbetar vi på Larsson & CoVåra föreläsningar är förankrade i Det självspeglande ledarskapet samt framgångs- och förändringsmetodiken MFAF. MFAF står för Medvetenhet, Förståelse, Acceptans och Förmåga vilket anses vara avgörande nycklar för framgång.
En ledare som är trygg i sin förmåga och säker på sin egen individ har goda förutsättningar att i sin arbetssituation skapa inspiration, gemenskap, rätt beteende och lönsamhet.

Föredragens längd är vanligtvis mellan 45 – 120 minuter långa.

Vill du veta mer eller saknar du ett specifikt ämne är du varmt välkommen att höra av dig. Med vår erfarenhet och kunskap kan vi erbjuda föreläsningar och ledarskapsutbildningar inom många fler ämnen än ovan.