Nyhet – Föreläsning om Mentorskap

Föreläsning om Mentorskap – vad är det och hur lyckas man

Nelson Mandela var det, Denzel Washington har det, En mentor alltså. Idag är inte mentorskapet förbehållet de rika och medlemmarna i rotarysällskap. Idag är det ett erkänt bra redskap för alla som står inför utmaningar och förändring i livet och i sin profession. Under den här föreläsningen beskrivs mentorskapet som koncept och varför det är så framgångsrikt. Fokus ligger på att med verkliga exempel och humor introducera och/eller fördjupa publikens kunskaper i mentorskapet som verktyg och de framgångsfaktorer som krävs för att lyckas.

Mentorskap – en resa inte ett mål Mentorskap är ingen monolog eller enmansshow, det är en resa som mentorn och adepten gör tillsammans. Det är en resa som har potential att förvandla både dig och din adept, om ni bara låter det göra det. Vissa förändringar kommer att vara självklara medan andra kommer att vara mer subtila och som ni kanske inte märker av förrän långt senare. Är du öppen för vad mentorskap erbjuder så blir det en otroligt givande, utmanande och lärorik resa.

Efter en stor efterfrågan lanserar vi nu ytterligare en föreläsning. Den här gången är det mentorskapet som ligger i fokus. I föreläsningen Mentorskap – vad är det och hur lyckas man går vi igenom mentorskapets grunder, vad som skiljer mentorn från coachen, vilka egenskaper en mentor bör ha och på vilket sätt mentorskapet bidrar till en organisations mångfald.

 

Föreläsning om Mentorskap, läs mer HÄR