En ledarskapbok om coachande ledarskap

Freddie Larsson Föreläsare, Mentor & ledarskapskonsult


Ledarskapsboken - Kan jag så kan duDet finns bara ett sätt att leda och det är genom dig själv. Att utgå ifrån dina egna känslor, erfarenheter, kunskaper och värderingar har inget med ledarstilar eller metoder att göra utan hur du är som person och hur du uppfattar din omgivning.

Kan jag så kan du är en ledarskapsbok som skildrar en ny tids ledarskap, det självspeglande ledarskapet.
Allt du gör, känner, säger och ger uttryck för, åskådliggör vem du är som individ. Denna ledarskapsbok hjälper dig att finna ditt eget ledarskap och ditt eget sätt att leda på! Ett sätt som utgår ifrån dig själv, din personlighet, dina instinkter och erfarenheter.

Den du är som individ speglar i sin tur vem du är som ledare och Freddie Larsson ger svaren som går tvärs emot traditionella tankar om organisatorisk hierarki, styrning och uppföljning.

Boken kan leda dig och dina medarbetare mot självkänsla, mod och framgång. Du blir en förebild och ledstjärna för andra att följa.

Genom att dela med sig av exempel och anekdoter ur sitt eget liv vill Freddie på ett självspeglande sätt öppna dina ögon för den nya tidens ledarskap.

 

Greppa möjligheten och finn den nya ledaren i dig! Bli en förebild och ledstjärna för andra att följa.

Boken passar alla som ser ledarskap som något mer än att leda andra.
Föräldern, läraren, vännen eller chefen, alla har de något att vinna av att läsa boken Kan jag så kan du…
Klicka här för att beställa boken!

Pris: 252:- inkl. 1:a klass porto & moms.
Leveranstid, ca 2-3 vardagar.
Betalning sker via fakturan som bifogas ditt bokpaket.

—————————————————————————————–

Nyfiken men har inte bestämt dig?

Läs gärna innehållsförteckningen och valda delar ur boken…

Bra bok om ledarskap
Innehållsförteckning
Freddie Larsson - författare, föreläsare & mentor

Läs de 20 första sidorna

 

Läs vad andra tycker om boken

 

Bra böcker om ledarskap växer inte på träd. Med ledarskapsboken kan jag så kan du försöker jag råda bot på det.

Boken är skriven på ett personligt och självutlämnande sätt där jag berättar om mina erfarenheter, misstag och lärdomar som människa, chef och ledare. Boken sträcker sig ifrån ungdomsåren då jag var på drift och i klammer med rättvisan till vuxen ålder som chef i internationella företag och verksamhetskonsult. Hitta snygga herrklockor här

Boken beskriver min ledarskapsfilosofi det självspeglande ledarskapet och är fullspäckad med lärorika och tankeväckande vardagshändelser, pinsamheter, skratt och ah-upplevelser.

Boken tar dig med på en fascinerande ledarskapsresa där du kastas mellan historiska tillbakablickar till nutida finanskriser och personliga öden. Boken är en sådan som jag själv önskat fanns när jag tog chefsrollen för första gången.

Du har väl inte missat avtäckningen…