VAD SÄGER LÄSARNA – Citat om boken Kan jag så kan du?

Citat om ledarskapsboken Kan jag så kan du

Vad säger läsarna om boken Kan jag så kan du? Läs vad andra säger om boken.
Jag har nu samlat många av läsarnas kommentarer och citat på en och samma sida.

Varmt välkommen att läsa andras tankar om boken. Har du egna tankar du vill dela med dig är det bara att höra av dig.

läsarna tycker till - citat om ledarskapsboken Kan jag så kan du

Smakprov:

 

Nu har jag läst din bok. Och jag gillar den verkligen! Jag har läst en hel del ledarskapsböcker tidigare och hade nog förväntat mig att den här boken skulle vara lite i samma stil och kanske inte bjuda på så mycket nytt. Därför blev jag både glad och överraskad av ditt sätt att skriva.

 

Dostojevskij skriver i Bröderna Karamazov: “ju mer jag älskar mänskligheten som helhet, ju mindre älskar jag människorna som enskilda individer”. Larsson skriver: “Folk måste bli behandlade som personer, inte som ett genomsnitt av en grupp.” Två perspektiv på samma faktum.

 

På ett öppet och självutlämnande sätt utan omskrivningar berättar Freddie om sina egna framgångar och misslyckanden och vad man kan lära från dem.

Inte nog med det, den är lättläst och underhållande dessutom.

 

Denna bok blir en bra avspark till mitt nya liv!! Tack att såna som du finns med bra ledarskap å hjärtat på rätt ställe.

 

Det har varit en rolig, intressant och inbjudande läsning.

 

Den är underhållande med många aha-upplevelser och hmm… precis så kan det vara.